16 Οκτ 2015

Ποια η σχέση της ΚΕΔΗΤ με το σύλλογο γυναικών «ΑΡΤΕΜΙΔΑ»;


Στη διαδικασία των ερωτήσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Σεπτεμβρίου 2015, ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος ρώτησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ κ. Τσούκα και στο Δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή, ζητώντας τους απαντήσεις σχετικά με ένα θέμα το οποίο προέκυψε και αφορά την ΚΕΔΗΤ και το νεοσύστατο σύλλογο γυναικών Ν. Αρκαδίας «Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ», του οποίου πρόεδρος είναι η κ. Τυροβολά Ρούλα.
Σε ερώτηση λοιπόν, του κ. Νίκου Τσιαμούλου αν ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει κάποια σχέση με την ΚΕΔΗΤ ή το Δήμο Τρίπολης έλαβε ως απάντηση από τους αρμόδιους πως ο εν λόγω σύλλογος ουδεμία σχέση έχει με το Δήμο.
Εν συνεχεία ορμώμενος από την απάντηση της Δημοτικής Αρχής παρέθεσε την πρόσκληση εγκαινίων του συλλόγου «ΑΡΤΕΜΙΔΑ», η οποία εστάλη με εταιρία ταχυμεταφορών (μεγάλο κόστος) στα γραφεία της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», έχοντας ως αποστολέα την ΚΕΔΗΤ!!!
Για ποιο λόγο η πρόσκληση έχει ως αποστολέα την ΚΕΔΗΤ ενώ ο ίδιος ο κ. Τσούκας και ο κ.Παυλής  διαβεβαίωσαν πως ο σύλλογος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΚΕΔΗΤ;
Είναι προφανές λοιπόν πως πέραν του ότι τίθεται θέμα ηθικής, αν όντως η εταιρία ταχυμεταφορών έχει πληρωθεί από την ΚΕΔΗΤ θα πρέπει να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια και να σταματήσει επιτέλους αυτή η κοροϊδία!!!
Δείτε αναλυτικά εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου