15 Μαΐ 2015

Συνέντευξη Νίκου Τσιαμούλου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης


 Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε σήμερα Παρασκευή, ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ» Νίκος Τσιαμούλος. Τα θέματα που ανέπτυξε αφορούσαν την πρόταση της παράταξης για μείωση των αντικειμενικών αξιών στα χωριά και σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης. Ενημέρωσε για το υπόλοιπο χρημάτων-διαθέσιμων πόρων για την κατασκευή βασικών κοινόχρηστων έργων υποδομής που αφορούν τις οικοπεδικές εκτάσεις στις πράξεις εφαρμογής των νέων Σχεδίων Πόλεως και ρώτησε δημοσίως τη Δημοτική Αρχή τι υπόλοιπο χρημάτων υπάρχει στους αντίστοιχους κωδικούς που έχουν πληρώσει εδώ και πολλά χρόνια οι συμπολίτες μας που τους αφορά.
Έθεσε ζήτημα για τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας παλαιών ετών και τι έχουν γίνει τα χρήματα των συμπολιτών, όπου θα μπορούσαμε με αυτά να έχουμε την καλύτερη λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Ενημέρωσε για τις φορολογικές δηλώσεις σχετικά με το άνοιγμα της εφαρμογής της Γ.Γ.Δ.Ε. και τέλος, αναφέρθηκε και στη αλλοπρόσαλλη στάση που κρατούν ορισμένες δημοτικές παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δείτε αναλυτικά εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου