23 Νοε 2013

Γιατί ο Δήμος δίνει 20άρικα για το λογισμικό όταν άλλοι Δήμοι δίνουν τα μισά;;;;

Την έγκριση ποσού που ξεπερνά τα 20 χιλιάδες ευρώ για την συντήρηση του λογισμικού που έχει ο δήμος Τρίπολης για τη λειτουργία των υπηρεσιών του, ζήτησε η δημοτική αρχή στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Και κανείς θα αναρωτηθεί πού είναι το πρόβλημα σε αυτό… Με την πρώτη ματιά φυσικά και δεν υπάρχει θέμα. Αν όμως κανείς ψάξει – κάτι που έκανα ως όφειλα ως Δημοτικός Σύμβουλος – υπερασπίζοντας πάντοτε τα συμφέροντα του Δήμου το θέμα λίγο παραπάνω, θα καταλάβει πού είναι το πρόβλημα.
Με μία ματιά που θα ρίξετε στους παρακάτω συνδέσμους που αποτελούν αντίστοιχες αποφάσεις άλλων Δήμων της χώρας και Περιφερειών για το ίδιο δηλαδή θέμα πάντοτε με την ίδια εταιρεία, θα δείτε ότι τα ποσά που δίνονται για το ίδιο έργο και στην ίδια εταιρεία είναι όχι μόνο μικρότερα αλλά φθάνουν στο μισό του ποσού που θέλει να δώσει η δημοτική αρχή.
Βέβαια ο λόγος είναι προφανής, αφού και εδώ έχουμε την ίδια τακτική. Εξυπηρέτηση από το Δήμαρχο «ημετέρων». Γιατί κάτι άλλο δεν μπορεί να συμβαίνει, αφού τα στοιχεία το αποδεικνύουν περίτρανα…
Αναλυτικά στην ιστοσελίδα http://www.nikolas-tsiamoulos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου