3 Νοε 2012

Περιφερειακό Φόρουμ Πολιτών: Ενέργεια και Περιβάλλον - Προοπτικές για την Ανάπτυξη



Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διοργάνωσε Περιφερειακό Συνέδριο στην Τρίπολη και τη Μεγαλόπολη στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2012.

Το Περιφερειακό Φόρουμ Πολιτών έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2012 και ώρα 16.30 και απευθυνόταν προς τους αρμόδιους φορείς, την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, τις Ενώσεις Πολιτών, τον Τύπο και τα ΜΜΕ αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.

Συμμετείχαν ως κεντρικοί ομιλητές Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στελέχη της ΕΕ, ενώ εναρκτήρια ομιλία απήφθηνε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών πάνω σε σημαντικά θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια, όπως η ενέργεια, τα περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς και οι δυνατότητες ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής με μοχλό τη διάδραση μεταξύ ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 κλιμάκιο Ευρωβουλευτών και στελεχών, συνοδευόμενο από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου πήγε στη Μεγαλόπολη, στη ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου