21 Ιουν 2011

Θεατρική παράσταση "ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ"

Την Δευτέρα το βράδυ 20-06-2011, παρακολούθησα στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης τη θεατρική παράσταση "ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ" του Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Ππαπαθανασίου.

Την παράσταση ανεβάζει η υπερδραστήρια θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομού Αρκαδίας, η οποία επί πολλά έτη κάθε χρόνο διασκεδάζει τον κόσμο της Τρίπολης και όχι μόνο με διαφορετικά θεατρικά έργα, αφιλοκερδώς, παράγοντας πολιτισμό-χιούμορ και δίνοντας την δυνατότητα στους Τριπολίτες να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Θέλω να συγχαρώ τους ηθοποιούς-εκπαιδευτικούς και τους συντελεστές της παράστασης που με το πείσμα τους και την αγάπη για αυτό που κάνουν εθελοντικά, στερούμενοι τον ελεύθερο χρόνο τους και παραμερίζοντας τα προσωπικά τους προβλήματα, διασκεδάζουν δωρεάν όλους τους συμπολίτες τους.

Θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχημένη αυτή θεατρική παράσταση που δεν πρέπει κανείς να χάσει, πολλές ευχές για περισσότερες δραστηριότητες στο μέλλον πάντοτε με επιτυχίες, καλή δύναμη ως το τέλος και καλό καλοκαίρι σε όλους σας με υγεία-αγάπη και αισιοδοξία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Θεατρική παράσταση "ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου