23 Οκτ 2015

Ο Παυλής διοικεί τον Δήμο με αυλικούς


Πριν από λίγο καιρό, σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου τονίζαμε ότι η κακοδαιμονία της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. συνεχίζεται και επί των ημερών του νυν δημάρχου κ Παυλή. Στο Δ.Σ. της 21ης Οκτώβριου 2015 δικαιωθήκαμε πλήρως. Ότι συνέβη στη συνεδρίαση αυτή δεν ήταν μια φαρσοκωμωδία όπως ειπώθηκε, αλλά μια βιασμένη τραγωδία με το φόνο επί  σκηνής. Η αποπομπή του κυρίου Τσούκα από πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ χωρίς να υπάρχει ανακοίνωση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών και τα υπονοούμενα που άφησε ο κ. Τσούκας για ανάμειξη του νυν δημάρχου, φανερώνουν πολύ απλά την πολιτική και ηθική χρεοκοπία της Δημοτικής Αρχής. Δυστυχώς, ένας τέτοιος χρεοκοπημένος δήμαρχος, απλά δε μπορεί να ασκεί με υπευθυνότητα τα καθήκοντα του.
Είναι γεγονός πως ο κ. Παυλής, ως άλλος βαρόνος Πεντεσέβρ, προσπαθεί να εφαρμόσει ένα προσωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης, μαζί με κάποιους αυλικούς του. Μόνο που το μοντέλο αυτό αποτελείται από «λεπίδες κενού εξουσίας», που κατακρεουργούν το δήμο. Αποτελείται από ένα αδίστακτο και αδηφάγο κύκλωμα που συσσωρεύει αντί να λύνει προβλήματα.
Οι πολίτες της Τρίπολης πλέον έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Όποιο και αν είναι το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, όποια και αν είναι η εισαγγελική ετυμηγορία, το σίγουρο είναι ότι η κοινωνία έχει βγάλει το δικό της πόρισμα και αυτό δυστυχώς είναι πολύ βαρύ για τις θέσεις, τις προθέσεις και τις ενέργειες του κ. Παυλή και της παράταξης του.
Κάποιοι αυλικοί που συνεχίζουν να είναι διαπρύσιοι υποστηρικτές της αφερεγγυότητας και της ηθικής του κ  Παυλή, πρέπει να προσέχουν γιατί θα έχουν το τέλος του κ. Τσούκα.
Εμείς ως παράταξη, αρχίζουμε πλέον ένα δυνατό, ανένδοτο αγώνα κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής και της απάτης όλων αυτών που διαχρονικά σταύρωσαν το δήμο Τρίπολης για να λυτρωθούν απ’ τις αμαρτίες τους. Σε κάθε γωνιά του δήμου Τρίπολης, απ’ άκρη σε άκρη, θα είμαστε εκεί να αγωνιστούμε μαζί με τους πολίτες για μια νέα αρχή, βασισμένη στο άφθαρτο και το ηθικό. Αρκετά πια με τους βιαστές της αλήθειας και τους δολοπλόκους.
ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου