4 Μαΐ 2015

Συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα μπάσκετ του Αρκαδικού και στους αθλητές του Tae Kwon Do

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους παίχτες, τους προπονητές και τη διοίκηση του Σ.Ε.Φ. ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α1.
Η ιστορική επιτυχία της ομάδας της πόλης μας, θα δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να απολαμβάνουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου στην Τρίπολη και αναμφίβολα θα κάνει ακόμη περισσότερο γνωστή την πόλη μας, σε όλο το Πανελλήνιο.
Πέρα από την κυριαρχία του στο παρκέ, ο Αρκαδικός έδωσε και μια άλλη αισιόδοξη εικόνα για το πως πρέπει να είναι ο αθλητισμός, με το γεμάτο από  φιλάθλους όλων των ηλικιών κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ., να χειροκροτούν την ομάδα τους αλλά και τον αντίπαλο.
Η άνοδος  του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ στην κορυφαία εθνική κατηγορία, οι επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών – Εφήβων/Νεανίδων του Παναγιώτη Κοκκάλα, της Ιωάννας Κωστοπούλου και των άλλων αθλητών στο άθλημα του Ταε Κβο Ντο  αλλά και οι πρόσφατες επιτυχίες του  ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ F.C., αποδεικνύουν  ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά με σκληρή και μεθοδική δουλειά μπορούν να επιτυγχάνονται όλοι οι στόχοι, όσο δύσκολοι μπορούν να φαντάζουν στο ξεκίνημα.
Χρέος όλων μας είναι να βοηθήσουμε τον Αρκαδικό, τον Αστέρα Τρίπολης και όλα τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης μας, ώστε την επόμενη αγωνιστική περίοδο  να έχουν μια αξιόλογη παρουσία στα Ελληνικά – Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να πρωταγωνιστούν.
ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου