14 Σεπ 2013

Παρών στις εκδηλώσεις των χωριών του Δήμου Τρίπολης ο Νίκος Τσιαμούλος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις των χωριών του Δήμου Τρίπολης!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν φέτος το καλοκαίρι οι εκδηλώσεις – πανηγύρια στα χωριά της Αρκαδίας.
Οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών συνέβαλαν δημιουργικά σε αυτό καθώς με το μεράκι και την αγάπη για τον τόπο τους δημιούργησαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι εκδηλώσεις τοπικών προϊόντων και τα πανηγύρια, στα οποία παρευρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος, ήταν μια ευκαιρία για επικοινωνία με τον κόσμο και το διοικητικό συμβούλιο του κάθε χωριού, ώστε να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα αλλά και να υπάρξει ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση στο Δήμο Τρίπολης. Πραγματοποιήθηκαν εποικοδομητικές συζητήσεις που στόχο είχαν την επίλυση προβλημάτων, μελλοντικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγροτικές γιορτές έχουν ως στόχο την ανάδειξη των προϊόντων που παράγει ο κάθε τόπος αλλά και τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος τους. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εξαγωγή τέτοιων προϊόντων θα βοηθήσει σημαντικά την τοπική οικονομία και τους αγρότες που δουλεύουν στα χωράφια για να τα προϊόντα αυτά.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των πανηγυριών και των γιορτών των τοπικών μας προϊόντων και παράλληλα συνέβαλαν στην ανάδειξη της παράδοσης μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς..
Και του χρόνου με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου