6 Σεπ 2013

Συνέντευξη Ν. Τσιαμούλου για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 4/9/13


Για θέματα τα οποία συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (Τετάρτη 4/9/2013) παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Νίκος Τσιαμούλος.

Το πρώτο αφορούσε την κανονιστική των πεζόδρομων και της πλατείας Πετρινού και ειδικότερα για την τελική απόφαση, δηλαδή την έκδοση ειδικής κάρτας των ταξί που θα τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν στο πεζοδρομημένο κέντρο με σκοπό να εξυπηρετούν άτομα που έχουν προβλήματα υγείας ή υπερήλικες. Την κανονιστική τη χαρακτήρισε μια κανονιστική όπως όλες, αλλά με κενά...
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της αφισοκόλλησης.
Ακόμα μίλησε και για το θέμα των απορριμμάτων για το οποίο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ακούστηκε ότι σκουπίδια από άλλες περιοχές έρχονται στην Τρίπολη! " Δεν μου κάνει εντύπωση, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε" είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι δεν είναι αρμοδιότητα κανενός να κάνει τον αστυνομικό και ότι θα έπρεπε η δημοτική αρχή να έχει επιληφθεί του θέματος.
Για τα ΚΑΠΗ είπε ότι δεν υπάρχει καμία εισήγηση από την πρόεδρο για το τι μέλλει γενέσθαι και ότι έχουμε μείνει στο κενό.
Τέλος, αναφερόμενος σε πρόσωπα που τόσα χρόνια έχουν διοικήσει το δήμο Τρίπολης ή έχουν ασχοληθεί με τα κοινά είπε ότι έκρυβαν τα προβλήματα κάτω από το χαλί, ασκώντας κοντόφθαλμη πολιτική, δεν κοιτούν την επόμενη μέρα, παρά προτιμούν να κάνουν προεκλογικές «άρπα – κόλλα» ενέργειες και μετά «ράβε-ξήλωνε», ό,τι δηλαδή γίνεται επί σειρά ετών σε αυτή τη χώρα...

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=CaPbT_3gx88&feature=youtu.be 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου