22 Ιαν 2013

Πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για παροχή δωρεάν ιντερνέτ σε περιοχές που δεν έχουν

Πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για παροχή δωρεάν ιντερνέτ σε περιοχές που δεν έχουν

Εταιρεία που εδρεύει στην Τρίπολη έχει τη δυνατότητα να παρέχει δωρεάν ανάπτυξη ασυρμάτου ευρυζωνικού δικτύου μέσα από το οποίο θα εξυπηρετούνται οι περιοχές της Αρκαδίας που μέχρι σήμερα δεν έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο εφ’όρου ζωής.
Το κόστος της μελέτης, εγκατάστασης, και των υλικών διατίθεται δωρεάν από την εταιρία με μόνο όφελος τη διαφημιστική προβολή της (μέσα απο το διαδίκτυο). Η μόνη υποχρέωση του Δήμου Τρίπολης θα είναι να αδειοδοτήσει τους χώρους που θα υποδείξει η ίδια η εταιρία ως τους πιο κατάλληλους για την τοποθέτηση του απαιτούμενου εξοπλισμού.
Με την ολοκλήρωση του έργου θα υπάρχει σε κεντρικό σημείο κάθε χωριού κεντρικός αναμεταδότης στη ζώνη των 2.4 Ghz , μέσα από τον οποίο θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του κάθε χωριού, η τοπική κοινότητα και ο Πρόεδρος της κάθε κοινότητας.
Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί είναι εγκεκριμένος και πιστοποιημένος από την Ε.Ε και παρέχεται δωρεάν.
Αντίστοιχο έργο έχει υλοποιηθεί με επιτυχία από τη συγκεκριμένη εταιρία και στο δήμο Άργους-Μυκηνών.
Δεν υπάρχει καμία χρέωση σε οποιαδήποτε μορφή συνδρομής εφ” όρου ζωής και κανένα άλλο οποιοδήποτε κόστος.
Αυτή είναι η πρόταση που κατέθεσα στο δημοτικό συμβούλιο ως μέλος της δημοτικής παράταξης “Πρωτεύουσα του Μοριά’. Το θέμα θα συζητηθεί ξανά στο Δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα κατατέθηκε από την ίδια την εταιρία η προσφορά με πρωτόκολλο και συγκεκριμένα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Δείτε το βίντεο με την πρόταση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο:

http://www.youtube.com/watch?v=l8TwCPDmUkM&feature=player_embedded 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου