14 Ιαν 2013

Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου 12-13/1/13


Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου 12-13/1/13

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Συλλόγου στην Κερασίτσα ο Εξωραϊστικός- Μορφωτικός Σύλλογος Κερασίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Παρευρέθηκα στην εκδήλωση και ευχήθηκα στο σύλλογο αλλά και σε όλους όσους ήταν παρόντες χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Συγχαρητήρια στο σύλλογο και ιδιαίτερα στα άτομα που τον απαρτίζουν, τα οποία είναι νέα παιδιά, γι” αυτή τους την πρωτοβουλία. Μακάρι όλα τα χωριά να έχουν άτομα δημιουργικά που να αγαπούν και να ασχολούνται με τον τόπο τους.
Αργότερα επισκέφτηκα, ως αντιπρόεδρος και χορηγός, την όμορφη εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης, ο οποίος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τις τρεις ομάδες του Συλλόγου (Αντρικό, παιδικό-εφηβικό, Μίνι-υποδομές). Παράλληλα έγινε και η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή για την ομάδα Μίνι. Αφού κλήθηκα να κόψω την βασιλόπιτα δήλωσα τα εξής: «Θεωρώ ότι ζούμε σε μια δύσκολη εποχή, αλλά μέσα από τον Αθλητισμό που είναι πάντα ένα υγιές κύτταρο και πάντοτε προσπαθούμε εμείς, αλλά και με προσωπική προσπάθεια από τα παιδιά μας και το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα από τον Αθλητισμό τα παιδιά δημιουργούν μια κοινωνική συμβίωση η οποία θα τους βοηθήσει και στο μέλλον και στην ζωή τους. Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, να είστε καλά με υγεία, χωρίς καθόλου τραυματισμούς, πρωταθλήματα πολλά και επιτυχίες, και σε οικογενειακό και σε προσωπικό επίπεδο. Και πάντα νίκες»!
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου παρευρέθηκα στην κοπή πίτας που πραγματοποίησε ο Μορφωτικός σύλλογος της εκκλησίας της Μεταμορφώσεως, μετά το πέρας της θείας λειτουργίας.
Κατόπιν παρευρέθηκα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ορφέα Τρίπολης που έγινε στα εντευκτήρια του. Εύχομαι καλή χρονιά με επιτυχίες και συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο, στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή και στους Μαέστρους των τμημάτων της χορωδίας για το έργο που επιτελούν.
Επίσης παρευρέθηκα στην κοπή πίτας του Συλλόγου Εκδρομέων Τρίπολης που έγινε στην Άη Λια.
Το μεσημέρι έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο προοδευτικός σύλλογος Νεστάνης στο κοινοτικό “Γκλείνιο” μέγαρο του χωριού. Στο χώρο υπήρχε έκθεση με παλιά αντικείμενα του συλλόγου, τα οποία μαζεύει με σκοπό τη δημιουργία ενός μουσείου. Ιδιαίτερη αξία είχε το μπαζάρ του συλλόγου »Το χαμόγελο του παιδιού» και ειδικότερα η παρουσία του ταμία του κ. Λαμπρόπουλου.
Στη συνέχεια παρευρέθηκα στη γιορτή που ετοίμασε η ομάδα των κυνηγών του Κώστα Δημόπουλου με αφορμή τη λήξη του κυνηγιού του αγριόχοιρου, όπου έδωσα και μετάλλιο σε κυνηγό.
Το απόγευμα παρακολούθησα τη μουσική εκδήλωση του Κοινωφελές Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλου – ΒΙΟΧΑΛΚΟ στο πολιτιστικό κέντρο Σταδίου Τγέας. Συγχαρητήρια στον κ. Στασινόπουλο για την πραγματικά όμορφή εκδήλωση. 

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου