29 Οκτ 2015

Συνέντευξη Νίκου Τσιαμούλου σχετικά με την ΚΕΔΗΤ


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί στα γραφεία της παράταξης ο επικεφαλής της συνδυασμού «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», Νίκος Τσιαμούλος σχετικά με τα ζητήματα του Δ.Σ. της 21 Οκτωβρίου που αφορούσαν την ΚΕΔΗΤ.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Τοποθέτηση Νίκου Τσιαμούλου στο Δ.Σ. της 21-10-2015 που αφορούσε το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ


Κατά την τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκου Τσιαμούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Οκτωβρίου 2015, που αφορούσε το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ, εκφράστηκε η αγανάκτηση για την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει ο Δήμος. Αγανάκτηση που έχει να κάνει με τη μηδενική ανοχή την κοινωνίας για την κακοδιαχείριση του Δήμου και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Κατόπιν αυτού η παράταξη για πρώτη φορά αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ακολούθησαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις πλην του κ.Νικολάου.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

23 Οκτ 2015

Ο Παυλής διοικεί τον Δήμο με αυλικούς


Πριν από λίγο καιρό, σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου τονίζαμε ότι η κακοδαιμονία της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. συνεχίζεται και επί των ημερών του νυν δημάρχου κ Παυλή. Στο Δ.Σ. της 21ης Οκτώβριου 2015 δικαιωθήκαμε πλήρως. Ότι συνέβη στη συνεδρίαση αυτή δεν ήταν μια φαρσοκωμωδία όπως ειπώθηκε, αλλά μια βιασμένη τραγωδία με το φόνο επί  σκηνής. Η αποπομπή του κυρίου Τσούκα από πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ χωρίς να υπάρχει ανακοίνωση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών και τα υπονοούμενα που άφησε ο κ. Τσούκας για ανάμειξη του νυν δημάρχου, φανερώνουν πολύ απλά την πολιτική και ηθική χρεοκοπία της Δημοτικής Αρχής. Δυστυχώς, ένας τέτοιος χρεοκοπημένος δήμαρχος, απλά δε μπορεί να ασκεί με υπευθυνότητα τα καθήκοντα του.
Είναι γεγονός πως ο κ. Παυλής, ως άλλος βαρόνος Πεντεσέβρ, προσπαθεί να εφαρμόσει ένα προσωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης, μαζί με κάποιους αυλικούς του. Μόνο που το μοντέλο αυτό αποτελείται από «λεπίδες κενού εξουσίας», που κατακρεουργούν το δήμο. Αποτελείται από ένα αδίστακτο και αδηφάγο κύκλωμα που συσσωρεύει αντί να λύνει προβλήματα.
Οι πολίτες της Τρίπολης πλέον έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Όποιο και αν είναι το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, όποια και αν είναι η εισαγγελική ετυμηγορία, το σίγουρο είναι ότι η κοινωνία έχει βγάλει το δικό της πόρισμα και αυτό δυστυχώς είναι πολύ βαρύ για τις θέσεις, τις προθέσεις και τις ενέργειες του κ. Παυλή και της παράταξης του.
Κάποιοι αυλικοί που συνεχίζουν να είναι διαπρύσιοι υποστηρικτές της αφερεγγυότητας και της ηθικής του κ  Παυλή, πρέπει να προσέχουν γιατί θα έχουν το τέλος του κ. Τσούκα.
Εμείς ως παράταξη, αρχίζουμε πλέον ένα δυνατό, ανένδοτο αγώνα κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής και της απάτης όλων αυτών που διαχρονικά σταύρωσαν το δήμο Τρίπολης για να λυτρωθούν απ’ τις αμαρτίες τους. Σε κάθε γωνιά του δήμου Τρίπολης, απ’ άκρη σε άκρη, θα είμαστε εκεί να αγωνιστούμε μαζί με τους πολίτες για μια νέα αρχή, βασισμένη στο άφθαρτο και το ηθικό. Αρκετά πια με τους βιαστές της αλήθειας και τους δολοπλόκους.
ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

16 Οκτ 2015

Εκδήλωση Ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας


Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκδήλωση για την Ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Προσφυγιάς την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Εκφώνηση πανηγυρικού Ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας


Παρακολουθήστε την εκφώνηση του πανηγυρικού της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλικών «Η Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας» και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», κ. Νίκο Τσιαμούλο.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Ημέρα Εθνικής Μνήμης Γενοκτονίας Ελλήνων της Μικράς Ασίας


Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 στην πλατεία Προσφυγιάς εορτάστηκε για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία η ημέρα Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς  Ασίας.
Αρχικά τελέσθηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης, εις μνήμην των νεκρών της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και στη συνέχεια στο χώρο της πλατείας Προσφυγιάς πραγματοποιήθηκε επίσημη έπαρση σημαίας, επιμνημόσυνη δέηση, έγινε κατάθεση στεφάνων και ακολούθησε ο πανηγυρικός από τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλικών «Η Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας», Νίκο Τσιαμούλο.
Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο κ. Γιώργος Καραγιάννης, κινηματογραφικός και τηλεοπτικός παραγωγός και ιδρυτής των ΚΑΠΑ studios, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, στην πλατεία της Προσφυγιάς από γονείς πρόσφυγες και δώρισε εξ ολοκλήρου το Μνημείο του Προσφυγικού Ελληνισμού καθώς και συνέβαλε τα μέγιστα για την ανάπλαση ολόκληρης της πλατείας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο στρατηγός των ενόπλων δυνάμεων, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Γιαννακούρας, ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι,  καθώς και κάτοικοι της περιοχής και όλης τη πόλης.
Παρών ήταν και ο τελευταίος εν ζωή πρόσφυγας που γεννήθηκε στη Μικρά Ασία,  ο κ.Τάσος  Μουκάκης, ο οποίος στις δηλώσεις του, εμφανώς συγκινημένος, παρότρυνε τα νέα παιδιά να γνωρίζουν την ιστορία και να διδάσκονται από το παρελθόν.
Δείτε αναλυτικά εδώ.

Για ποιο λόγο ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. παίρνει 1250 ευρω;


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. Τρίπολης στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα της μισθοδοσίας του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ  κ.Καρώνη.
Συγκεκριμένα πριν από περίπου ένα χρόνο, στις 20 Οκτωβρίου 2014 σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ συζητήθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα το θέμα: «Καθορισμός αρμοδιοτήτων στον αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης και καθορισμός εξόδων παράστασης για τις παρεχόμενες στη Δημοτική Επιχείρηση υπηρεσίες».
Εκεί συζητήθηκαν οι αρμοδιότητες του κ.Καρώνη καθώς επίσης και και το ύψος της αμοιβής του το οποίο ανερχόταν στα 1000€ μηνιαίως. Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης απόφασης ήταν η απόρριψή της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Έπειτα από εννέα μήνες και συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου 2015 σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. συζητήθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα το θέμα: «Ορισμός μέλους Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης με πλήρη απασχόληση», το οποίο αναφέρεται ξανά στον κ.Καρώνη με τις ίδιες αρμοδιότητες της εισήγησης του 2014, με διαφορετικό όμως μισθό. Το ύψος των απολαβών του το καθορίζεται στα 1250€ μηνιαίως.
Ύστερα από αυτήν την άνευ λογικής εισήγηση ενημέρωσε ο κ.Τσιαμούλος το σώμα του Δ.Σ. σχετικά με το οργανόγραμμα της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., όπου διαπιστώθηκε ότι τα στελέχη που την απαρτίζουν είναι ικανότατα και με πανεπιστημιακές γνώσεις. Ζητήθηκε επίσης από τον κ.Τσιαμούλο το βιογραφικό του κ.Καρώνη για να διαπιστώσει το σώμα, τα προσόντα του σε σχέση με αυτά που ζητά η εισήγηση και με απορία εξέφρασε: Πως είναι δυνατόν στην επιχείρηση Δ.Ε.Υ.Α.Τ. να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτές τις απλές αρμοδιότητες και πρέπει η επιχείρηση να επιβαρυνθεί οικονομικά με άλλο ένα άτομο;
Τέλος, έγινε ερώτηση προς το δήμαρχο Τρίπολης, η οποία έμεινε αναπάντητη, γιατί το προηγούμενο έτος με τις ίδιες ακριβώς αρμοδιότητες είχε γίνει πρόταση για 1000€ ενώ φέτος για 1250€;
Μήπως είναι μια εξόφληση ενός προεκλογικού γραμματίου του δημάρχου που θα πληρώσει ο λαός της Τρίπολης;
Δείτε αναλυτικά εδώ.

Ποια η σχέση της ΚΕΔΗΤ με το σύλλογο γυναικών «ΑΡΤΕΜΙΔΑ»;


Στη διαδικασία των ερωτήσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Σεπτεμβρίου 2015, ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος ρώτησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ κ. Τσούκα και στο Δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή, ζητώντας τους απαντήσεις σχετικά με ένα θέμα το οποίο προέκυψε και αφορά την ΚΕΔΗΤ και το νεοσύστατο σύλλογο γυναικών Ν. Αρκαδίας «Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ», του οποίου πρόεδρος είναι η κ. Τυροβολά Ρούλα.
Σε ερώτηση λοιπόν, του κ. Νίκου Τσιαμούλου αν ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει κάποια σχέση με την ΚΕΔΗΤ ή το Δήμο Τρίπολης έλαβε ως απάντηση από τους αρμόδιους πως ο εν λόγω σύλλογος ουδεμία σχέση έχει με το Δήμο.
Εν συνεχεία ορμώμενος από την απάντηση της Δημοτικής Αρχής παρέθεσε την πρόσκληση εγκαινίων του συλλόγου «ΑΡΤΕΜΙΔΑ», η οποία εστάλη με εταιρία ταχυμεταφορών (μεγάλο κόστος) στα γραφεία της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», έχοντας ως αποστολέα την ΚΕΔΗΤ!!!
Για ποιο λόγο η πρόσκληση έχει ως αποστολέα την ΚΕΔΗΤ ενώ ο ίδιος ο κ. Τσούκας και ο κ.Παυλής  διαβεβαίωσαν πως ο σύλλογος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΚΕΔΗΤ;
Είναι προφανές λοιπόν πως πέραν του ότι τίθεται θέμα ηθικής, αν όντως η εταιρία ταχυμεταφορών έχει πληρωθεί από την ΚΕΔΗΤ θα πρέπει να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια και να σταματήσει επιτέλους αυτή η κοροϊδία!!!
Δείτε αναλυτικά εδώ.

Ερωτηματικά άφησε η Δημοτική Αρχή σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων


Πολλά ερωτηματικά άφησε η τοποθέτηση της Δημοτικής αρχής κατά την ενημέρωση για τη διαχείριση σύμμεικτων αστικών αποβλήτων στο Δ.Σ. της 10ης Αυγούστου 2015.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι παραμένουμε ακόμα κολλημένοι στην αφετηρία, χωρίς να έχει γίνει ούτε ένα βήμα παραπέρα και πάντα αναπαυόμενοι στο ασφαλές μαξιλαράκι που μας προσφέρει η περιοχή του Άγιου Βλάση, που από σταθμός μεταφόρτωσης κινδυνεύει να γίνει μια νέα χωματερή. Για μια ακόμα φορά τα χρονοδιαγράμματα για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων από το Δήμο στη περιοχή του Μεγαβουνίου έπεσαν έξω και οι ευθύνες όπως πάντα μοιράζονται δεξιά και αριστερά.
Το αποτέλεσμα: Η αναγκαστική διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων, δηλαδή η μεταφορά 5.180 τόνων σύμμεικτων αστικών στερεών αποβλήτων, με τιμή ως και 96 ευρώ το τόνο συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α! Πάλι το “μάρμαρο” της ανεπάρκειας και της ανικανότητας των διοικούντων θα το πληρώσει ο Δημότης, χωρίς ουσιαστικά να έχει και μία λύση στον ορίζοντα.
Το κόστος: Υπερβολικό! Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε ότι η σημερινή Δημοτική αρχή ως αντιπολίτευση, θεωρούσε υπερβολικό το κόστος μεταφοράς με 50€ και 60€ το τόνο.
Ας ελπίσουμε ότι στους επόμενους μήνες ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος θα βρουν τον τρόπο να φανούν συνεπής στα νέα χρονοδιαγράμματα, ώστε να βρεθεί λύση για την οριστική διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων από το Δήμο, γιατί ο περασμένος χειμερινός εφιάλτης φαίνεται να επανέρχεται δριμύτερος αυτή τη φορά!
ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Συνέντευξη Νίκου Τσιαμούλου στον ARCADIA 938


Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Arcadia 938.
Η συνέντευξη αφορούσε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22 Σεπτεμβρίου 2015. Η συζήτηση ξεκίνησε με το ζήτημα της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. και της μισθοδοσίας του αντιπροέδρου της κ.Καρώνη. Εν συνεχεία ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με την ΚΕΔΗΤ και το νεοσύστατο σύλλογο γυναικών Ν.Αρκαδίας «ΑΡΤΕΜΙΔΑ» και κλείνοντας τόνισε το μείζον ζήτημα του πανηγυριού της Τεγέας.
Δείτε αναλυτικά εδώ.

Απόφαση Ο.Ε. που φέρει ακέραια τη σφραγίδα της παράταξης


Η παράταξη “ Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα “, στις 02 Ιουλίου 2015 είχε καταθέσει πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο να δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες για μείωση δημοτικών φόρων ή τελών μέχρι το πενήντα τοις εκατό (50%), ή απαλλαγή από αυτούς για τους απόρους, τα άτομα με αναπηρίες, τους πολύτεκνους, τους τρίτεκνους, τις μονογονεϊκές οικογένειες και τους μακροχρόνια άνεργους, όπως η ιδιότητα των ανωτέρω οριοθετείται αντίστοιχα από την κείμενη νομοθεσία, καθώς και τους δικαιούχους του πρώτου κεφαλαίου του ν. 4320/2015 (Α’ 29), όπως εκάστοτε αυτοί ορίζονται με τις υπουργικές αποφάσεις του άρθρου 5 του ίδιου νόμου.
Επίσης, αναφέρθηκε και στα κοινωνικά τιμολόγια ΔΕΥΑ τονίζοντας πως πέραν των προβλεπόμενων στο άρθρο 202 παρ. 3 του ν. 3463/2006 (Α’ 114), οι ΔΕΥΑ μπορούν επιπλέον με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τους και στο πλαίσιο της ετήσιας τιμολογιακής πολιτικής τους, να θεσπίζουν κατ’ έτος μειωμένα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης έως και 50% ή και απαλλαγή από αυτά για συνταξιούχους και για νέους επαγγελματίες έως τριάντα (30) ετών για τα πρώτα πέντε (5) έτη λειτουργίας της επιχείρησης ή εκμετάλλευσής τους, με εξαίρεση τα ισόγεια καταστήματα και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, των οποίων το οικογενειακό ετήσιο εισόδημα δεν υπερβαίνει τα δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ.
Αυτή ήταν μία από τις δεκάδες προτάσεις που έχει καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη “ Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα “ και πριν λίγες μέρες η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Τρίπολης ομόφωνα αποφάσισε και ενέκρινε τη μείωση ή απαλλαγή Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού και Δημοτικού Φόρου, απόφαση που φέρει ακέραια τη σφραγίδα της παράταξης.
Ακόμα μία δικαίωση που δίνει ελπίδα ότι και σε άλλες προτάσεις της παράταξης, η Δημοτική Αρχή πιθανόν να αρχίσει να τις συζητά πιο άμεσα για το καλό και το συμφέρον των συμπολιτών μας.
ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Τοποθέτηση Νίκου Τσιαμούλου σχετικά με το πανηγύρι της Τεγέας

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ. Σ. στις 05/08/2015 που αφορούσε και τον Κανονισμό Λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης Παλαιάς Επισκοπής Τεγέας –Δήμου Τρίπολης, ο επικεφαλής της παράταξης “ Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα “  τοποθετήθηκε σχετικά:
  1) Με τη συνέχιση της προχειρότητας των αρμοδίων  όσο αφορά τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης που απαριθμεί 137 χρόνια  ιστορίας. Η σημερινή Δημοτική αρχή ΄΄κατόρθωσε’’   να ΄΄ επιβάλει΄΄ μια κανονιστική  την τελευταία στιγμή αψηφώντας τόσους και τόσους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται  κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης και που στην ουσία αιφνιδιάστηκαν από τα σχέδια του Δήμου Τρίπολης  μένοντας απροετοίμαστοι. Δυστυχώς η επιχειρηματικότητα έχει να αντιμετωπίσει πέρα από τα νέα σκληρά μέτρα του Υπουργείου Οικονομικών και τα επικίνδυνα “παιχνίδια” της Δημοτικής Αρχής.
 2) Με τα προηγούμενα χρόνια  όπου η εμποροπανήγυρη άνηκε στο πρώην Δήμο Τεγέας θέτοντας το κρίσιμο ερώτημα «Που πήγαν τα λεφτά από το πρώην Δήμο Τεγέας και ποια η διαχείρισή τους? ». Επίσης πολλά ερωτηματικά προκαλεί η στάση της παρούσας Δημοτικής αρχής στο ζήτημα αυτό, πράγμα που αποδεικνύει για άλλη μια φόρα αν όχι την ¨ ύποπτη’’ σιωπή της, τουλάχιστον την άγνοια της.
 3) Με τη διάθεση του να δει τη σημερινή Δημοτική αρχή να εξαντλεί και να εφαρμόζει την αυστηρότητα της στα πλαίσια της κανονιστικής που ψηφίστηκε ενώ εξέφρασε και την πρόταση του για το ξεκίνημα μιας επιτέλους σοβαρής διαβούλευσης με όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να υπάρξει μια νέα και δικαιότερη κανονιστική.
Με την ελπίδα της επιτυχίας της φετινής εμποροπανήγυρης, η παράταξη ΄΄ Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα¨ δηλώνει παρούσα σε οποιαδήποτε έγκαιρη συζήτηση για την βελτίωση και τη διατήρηση αυτού του ιστορικού θεσμού.
 ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Τι συμβαίνει τελικά με την ΚΕΔΗΤ;

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ. Σ. στις 10/08/2015 και στη διαδικασία των ερωτήσεων, ο επικεφαλής της παράταξης “ Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα “ Νίκος Τσιαμούλος τοποθετήθηκε σχετικά με την ΚΕΔΗΤ με πολλά ακόμα ερωτήματα αναπάντητα και πολλές “σκιές” από την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο προσωπικά:
Φαίνεται ότι η κακοδαιμονία της ΚΕΔΗΤ συνεχίζεται με όλο και περισσότερες εκπλήξεις. Είναι εντυπωσιακό πως μετά τους ορκωτούς λογιστές-ελεγκτές, σειρά έχουν οι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές και Σύμβουλοι Επικοινωνίας.
Οι τακτικές τις οποίες ο δήμαρχος στηλίτευε χτες στο Δ.Σ. και που κατάντησαν την ΚΕΔΗΤ από κερδοφόρα επιχείρηση σε ζημιογόνα όπως δηλώνει, δυστυχώς συνεχίζονται και επί των ημερών του. Με ένα πρόχειρο διαγωνισμό και με μόνο μια οικονομική προσφορά με ελάχιστη έκπτωση, εγκρίθηκε λοιπόν το πρακτικό αξιολόγησης, για το διαγωνισμό που αφορά τις υπηρεσίες καλλιτεχνικού συμβούλου και συμβούλου επικοινωνίας, για τη διεκδίκηση του τίτλου «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – 2021». Το ποσό που δαπανάται δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο και ορίζεται στα 70.000,00 με ΦΠΑ για τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή και 72.082,92 με ΦΠΑ για τον Σύμβουλο Επικοινωνίας, παρακαλώ!!! ΣΥΝΟΛΟ 142.082,92 αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους!!!
Αλήθεια που βρίσκεται αυτή η λίστα με τους περιβόητους χορηγούς που συνολικά θα δώσουν 280.000,00……
Ας είμαστε επιτέλους ειλικρινείς και ας μην ξεχνάμε, ούτε ότι λείπουν από τα ταμεία της ΚΕΔΗΤ 45.000,00 αλλά ούτε και τους εργαζόμενους που παραμένουν απλήρωτοι ακόμα.
ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Δείτε αναλυτικά εδώ.