24 Μαρ 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα στην ποδοσφαιρική ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης, η οποία κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στο ποδόσφαιρο και διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο την Τρίπολη και όλη την Αρκαδία. 
Ευχόμαστε στους μαθητές υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει στη ζωή τους.

23 Μαρ 2015

Έγκριση μίσθωσης γεωτεμαχίου από το Δήμο Τρίπολης για προσωρινή εναπόθεση και μεταφόρτωση ΑΣΑ (Αστικά Στερεά Απόβλητα)

Απόφαση από τους αρχηγούς των κομματικών παρατάξεων στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20 Μαρτίου 2015 ημέρα Παρασκευή, περί μίσθωσης γεωτεμαχίου για προσωρινή εναπόθεση και μεταφόρτωση των Αστικών Στερεών Αποβλήτων.

Δείτε περισσότερα εδώ.

19 Μαρ 2015

Συνέντευξη Νίκου Παρασκευά για τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας σε σχέση με τα σκουπίδια

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 19-03-2015, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της παράταξης, συνέντευξη τύπου, από το Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ»  Νίκου Παρασκευά, σχετικά το μείζον πρόβλημα που έχει τεθεί στην Τρίπολη, τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας σε σχέση με τα σκουπίδια.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Τοποθέτηση Νικόλα Τσιαμούλου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης σχετικά με το Δ.Σ. της 17-03-2015

Συνέντευξη παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ»  Τσιαμούλος Νίκος, στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91.5, σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 17 Μαρτίου 2015.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Συνέντευξη Νίκου Τσιαμούλου στον ARCADIA 93.8

Συνέντευξη παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ» Νίκος Τσιαμούλος, στον ARCADIA 93.8.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Δικαίωση της παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ-ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ» σε ενστάσεις κατά παράνομων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου

Η δικαίωση αυτή στέλνει ένα ακόμη μήνυμα. Ένα μήνυμα που δείχνει ότι όλοι πρέπει να μάθουν να λειτουργούν στο πλαίσιο της νομιμότητας και να λαμβάνουν υπόψη, τις σύγχρονες αρχές της διοικητικής δράσης. Είμαστε και θα είμαστε εδώ για να διασφαλίζουμε τα δικαιώματα όλων των πολιτών που είναι για μας απαράγραπτα. Θα είμαστε ασυμβίβαστοι από όποια θέση και αν κληθούμε να υπηρετήσουμε.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Δελτίο Τύπου σχετικά με τις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι

Οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης τοπικής πολιτικής δια τον πολιτισμό. Έχουν όμως την μεγάλη ιδιαιτερότητα ότι κινητοποιούν μεγάλο μέρος των κατοίκων και τονώνουν ιδιαίτερα την οικονομική δραστηριότητα. Τη στιγμή που όλο και περισσότερες πόλεις αναπτύσσουν τέτοιες εκδηλώσεις, η δημοτική αρχή παρά την επιτυχία τους αποφάσισε να τις καταργήσει.
Καλό θα ήταν λοιπόν οι μαθητευόμενοι μάγοι του πολιτισμού πριν προβούν σε δηλώσεις και κυρίως ενέργειες να έχουν πληροφορηθεί πρώτα στοιχειωδώς τι συμβαίνει και τι συνέβη πέρσι στην Τρίπολη. Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;  Τους πληροφορούμε ότι πάνω από 2000 άτομα συμμετείχαν ως καρναβαλιστές, δηλαδή πολλαπλάσιοι ουσιαστικά έλαβαν μέρος με κάθε τρόπο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία αλλά και γενικά για το κλίμα που επικρατεί στην πόλη μας. Βεβαίως όταν κάποιος γνωρίζει τι συμβαίνει σε άλλες πόλεις και όχι στη δική μας, μάλλον βρίσκεται σε λάθος θέση.