21 Νοε 2014

30η PHILOXENIA 13-16 Νοεμβρίου 2014 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Στη 30η έκθεση «PHILOXENIA» παρέστη ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», Νίκος Τσιαμούλος, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του στους οργανωτές της έκθεσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γορτυνίας.
Επίσης τόνισε πως και ο Δήμος Τρίπολης θα πρέπει στο μέλλον να συμμετέχει σε εκθέσεις με λογικά κόστη, ώστε να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.
     


Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 10-11-2014

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», Νίκος Τσιαμούλος σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 10-11-2014.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ.

«Συνεχίζεται το πάρτι»

Ένταση επικράτησε για λίγη ώρα στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου, όταν συζητήθηκε το θέμα που αφορούσε στη συντήρηση φαναριών σε κόμβους της Τρίπολης.
Νίκος Τσιαμούλος: O Δήμαρχος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είχε καταγγείλει την προηγούμενη δημοτική αρχή για το συγκεκριμένο θέμα, υποστηρίζοντας ότι γινόταν ένα μεγάλο πάρτι, μίλησε για οφειλές και είπε ότι ο ίδιος θα τα κάνει δωρεάν, θα εκπαιδεύσει υπαλλήλους και θα μπει η κατάσταση σε μια σειρά. «Τι εννοείται σειρά; Τα 14 χιλιάρικα; Αυτή είναι η σειρά;»
Αναλυτικά δείτε εδώ.

Ορισμός δικηγόρων σε υποθέσεις του Δήμου

Ο Νίκος Τσιαμούλος ζήτησε να μάθει το λόγο που για ακόμη μια φορά ο κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος αναλαμβάνει τη νομική κάλυψη σε υπόθεση του Δήμου και ποιά είναι η σχέση του με το δήμο.
Εν συνεχεία υπενθύμισε την πρόταση του, να δοθεί δηλαδή από το δικηγορικό σύλλογο η κατάσταση όλων των δικηγόρων της πόλης, ώστε να μην επιλέγονται μόνο κάποιοι από αυτούς κάθε φορά, πράγμα για το οποίο είχε συμφωνήσει παλιότερα η νυν δημοτική αρχή.
Η διαδικασία που ακολουθείται τελικά θυμίζει τον τρόπο όπου λειτουργούσε η προηγούμενη δημοτική αρχή, την οποία η νυν κατέκρινε…
Αναλυτικά δείτε εδώ.