27 Δεκ 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!



Συμπολίτισες και Συμπολίτες,

Οι γιορτές αυτές είναι σίγουρα διαφορετικές από όσες έχουμε ζήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η κοινωνία μας δοκιμάζεται καθώς η εθνική οικονομία και η ίδια η πατρίδα μας περνούν τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών. Δεν υπάρχει συμπολίτης μας που να μην έχει νιώσει τις συνέπειες της κρίσης, που για άλλους είναι δραματικές, για άλλους επώδυνες και σίγουρα για όλους δυσάρεστες.

Αν και ο Δήμος μας δεν έμεινε ανεπηρέαστος από το κύμα της κρίσης που πλήττει ολόκληρη τη χώρα, εμείς αισθανόμαστε το καθήκον μας, να δηλώνουμε «παρών».

Συνεχίζουμε να παραμένουμε αποφασισμένοι στον τόπο μας και να φροντίζουμε κάθε μέρα, με κάθε τρόπο, σε κάθε ευκαιρία, να βελτιώνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας.Για να αναδεικνύουμε νέες ευκαιρίες για τον τόπο μας.
Για να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ώστε η κοινωνία μας, η τοπική οικονομία, οι δομές μας να παραμείνουν ισχυρές και να τις βελτιώνουμε καθημερινά, διορθώνοντας όσα περισσότερα μπορούμε και δημιουργώντας ακόμη περισσότερα.

Δυστυχώς η ανεπάρκεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής, που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων είναι ακόμη πιο εμφανής στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Η αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, μας εμπνέει για να συνεχίζουμε την προσπάθεια, κάθε μέρα. Μικρές αχτίδες αισιοδοξίας που γεννιούνται στη δική μας Τρίπολη και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, μπορούν να αναγεννήσουν τις προσδοκίες μας και να μας βοηθήσουν να βρούμε ξανά τη δύναμή μας!
Το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων έρχεται να μας γεμίσει με ελπίδα, ιδίως σε μια τόσο δύσκολη εποχή.
Γιατί στην κρίσιμη στιγμή, όταν ο αέρας της ανανέωσης συναντά την εμπειρία, μόνο θετικά μπορεί να προκύψουν!

Εύχομαι ολόψυχα υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία και κυρίως ένα 2012 καλύτερο από τη χρονιά που αφήνουμε πίσω μας.
Έχουμε μπροστά μας δύσκολα, αλλά έχουμε πολλά να μας κρατάνε ενωμένους και δυνατούς και αυτά με τη σειρά μας θα τα κρατήσουμε!

Χρόνια πολλά και Καλές Γιορτές!

Νικόλας Τσιαμούλος
Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης